G – Atletiekvereniging Almere ’81

Lees voor met webReader

almere 81Er zijn bij atletiekvereniging Almere ’81 op vrijdagavond alleen maar lachende gezichten te zien. Tussen 19.00 en 20.00 genieten de sporters met een verstandelijke beperking van een uurtje atletiek.

G- Atletiek is bestemd voor iedereen met een verstandelijke beperking die niet afhankelijk is van een rolstoel. Natuurlijk willen de deelnemers goed presteren, maar het plezier in het sporten staat voorop.

De trainingen worden verzorgd door 5 trainers. Momenteel bestaat de groep uit 14 sporters in de leeftijd tussen de 9 en 19 jaar.

Alle atletiekonderdelen komen aan bod, o.a. lopen, sprinten, hoog- en verspringen en werpnummers en spelvormen. Ook worden er onderlinge wedstrijden georganiseerd  vaak in samenwerking met andere atletiekverenigingen.  In het voorjaar is er een ouder/kind avond, waarbij de ouders en kinderen samen verschillende onderdelen doen.  Natuurlijk doen we mee met de clubkampioenschappen. Een aantal atleten van de groep doet mee met de KidsFirstCross en de Lenteloop.

Kom eens kijken!

Geïnteresseerden in G-Atletiek zijn van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen bij de atletiekbaan van Almere ’81 op het sportpark Fanny Blankers-Koen. Of, nog beter, iedereen mag ook vrijblijvend een keertje meedoen. Zo kan rustig worden bekeken of deze sport geschikt is. We trainen elke vrijdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur.

Wie meer informatie wil, kan een e-mail sturen naar g-atletiek@almere81.nl of bellen met 06-31305989 (Alie Boorsma)