TotallyHosted Webhosting

Lees voor met webReader

totallyhosted index

 

 

TotallyHosted V.O.F. is een bedrijf dat is opgebouwd met oog op professioneel en simpel webhosten.

Met gespecialiseerde kennis op het gebied van systeembeheer, netwerkbeheer, webdesign en scripting zijn wij op 16 september 2004 gestart met het aanbieden van webhosting. Ons idee achter het hosten van websites is dat het simpel en professioneel moet zijn. Dit zijn 2 primaire richtlijnen die TotallyHosted hanteert om een goede service neer te zetten.
Omdat de oprichters van TotallyHosted al met diverse webhosts in binnen- en buitenland ervaringen hebben, hebben wij een goede kijk op hoe het wel en niet hoort. Vanuit deze gedachte hebben wij geprobeerd een dienst te creeren die voor ons en onze klanten als positief wordt ervaren.

Overzichtelijk – Heeft u meerdere websites? U kunt hier meerdere domeinen in 1 pakket onderbrengen! Zelf emailadressen aanmaken, subdomeinen en databases toevoegen, of andere instellingen veranderen gaat gemakkelijk met het door ons gekozen Control Panel Plesk.

Snelheid – Onze webservers zijn uitgerust met de beste processoren en het snelste geheugen. De webservers staan in onze racks bij euNetworks te Amsterdam en EvoSwitch te Haarlem. Door gebruik te maken van meerdere onafhankelijke internationale carriers, en van een directe verbinding met AMS-IX bent u er verzekerd van dat uw websites supersnel op te vragen zijn – of dat nu in Nederland is of in de rest van de wereld!

Betrouwbaar – Wij garanderen een 99,9% uptime op jaarlijkse basis. Onze servers zijn opgebouwd uit A-componenten, wij maken alleen gebruik van de beste merken. De harde schijven zijn dubbel uitgevoerd door middel van RAID-1; mocht er een harde schijf kapot gaan dan staan de gegevens nog op een 2e harde schijf. De MySQL-database wordt elke nacht gebackupped naar meerdere locaties. Elke week wordt een backup gemaakt van alle websites. Alles is redundant (dubbel) uitgevoerd zodat eventuele storingen zo min mogelijk schade aanrichten.

Flexibel – Heeft u meer schijfruimte nodig, maar gebruikt u weinig datatraffic? Overleg het met ons en wij maken een pakket op maat. Is het pakket wat u gekozen heeft uiteindelijk toch te groot? Wij verkleinen het gratis voor u!

Filters – We proberen het u zo makkelijk mogelijk te maken. Voor slechts € 2,50 per jaar bieden wij emailfiltering aan. Deze filters houden vrijwel alle virussen,phishing mails, en spammails tegen. Emails met schadelijke attachments of ongewenste inhoud in uw mailbox behoren hierdoor tot het verleden!