Jaarrekeningen.

Lees voor met webReader

Jaarrekening 2013

U kunt hier onze jaarrekening over het jaar 2013 bekijken. Om dit document te lezen heeft u Adobe Reader nodig. Dit programma kunt u begin 2014 downloaden. Het hele jaar door zal dan onze jaarrekening online beschikbaar zijn.

De financiële rapportages, begeleiding en advisering  zal extern worden uitgevoerd door Flynth adviseurs en accountants  te Almere.

 

 

Flynth Accountants en adviseurs werken vanuit ongeveer 60 vestigingen in Nederland voor ondernemers in het MKB. In Almere is Flynth al  bijna 25 jaar actief, waarvan de afgelopen vijf jaar onder de naam Flynth.
Met Flynth kiest u voor een partner met continuïteit en creativiteit.

Klanten hebben in hun persoonlijke adviseur en/ of accountant bij Flynth een sparringpartner, die ze helpt om de juiste diensten te gebruiken uit het full-service dienstenpakket, inclusief vooruitstrevende online diensten. Flynth is een landelijke organisatie, die lokaal goed vertegenwoordigd is en de taal van de klant spreekt. Onze adviseurs bieden persoonlijk advies, met gevoel voor ondernemerschap en alles wat daarbij komt kijken. Dat doen ze enthousiast en gedreven. Want ondernemen inspireert niet alleen ondernemers, maar ook hun adviseurs!